Alle boeddha symbolen in één armband of halsketting
Draagt u alle bedeltjes tegelijk of elke dag een ander bedeltje? Aan u de keuze. U kunt ze uitwisselen naar wens (alle bedeltjes zijn los te klikken en opnieuw te bevestigen en/of uit te wisselen met bedeltjes van andere merken).
De armband, enkelband of halsketting wordt geleverd met de volgende bedeltjes:
Ohm mani padme hum, yin yang, aum, boeddhabeeld, love hart, vredessymbool, keltische kruis, hamsa, boeddha, labyrinth, ankh, ganesh beeld, dubbel-zijdig ganesh & ohm
Materiaal: 925 sterling ècht zilver. Prijs: € 142,95.


Betekenis:
"Ohm mani padme hum" is een bekende mantra binnen het Boeddhisme. Het is de mantra van compassie.
Yin en Yang moeten in evenwicht zijn in elk individu en in elke situatie. Wie mee werkt aan de balans van Yin en Yang, in zichzelf of in het leven, zal gezond zijn en succes hebben.
Aum en Ohm: de klank welke als mantra gebruikt wordt om het lichaam en de geest in harmonie te brengen met al wat er om ons heen is.
Boeddha is iemand die complete en volledige verlichting gerealiseerd heeft.
Ankh, het ankh-teken, het levenskruis of het ankh-kruis is een van de bekendste oude Egyptische symbolen en vertegenwoordigt in de Egyptische mythologie het eeuwige leven.
Ganesha is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Hindoes bidden tot Ganesha voor ze aan iets nieuws beginnen, zoals een nieuwe baan of wanneer ze verhuizen.
Hamsa of Hand van Fatima vertegenwoordigt de beschermende hand van god en is een gelukssymbool.
Labyrinth is het pad voor meditatie. Je loopt de weg naar de kern of - als je wilt - loop je je levenspad zoals je het tot nu toe hebt gelopen met al z'n omwegen, kronkels en dwalingen, steeds weer terugvoerend naar je pad om tenslotte tot de kern - het moment van hier en nu - uit te komen. Hier sta je dan en doorvoel je hoe dit moment voor je is. Van daaruit zet je de volgende stap, de toekomst tegemoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten